Over VCCN Minisymposium Veiligheid en Contamination Control in het laboratorium

VCCN Minisymposium Veiligheid en Contamination Control in het laboratorium

Kom ook!!
Van 24 tot en met 27 september wordt de World of Industry, Technology & Science (WoTS) 2024 georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement, komen de werelden van laboratoria, elektronica en industrie samen om de nieuwste ontwikkelingen en innovaties te presenteren.

World of Laboratory
De World of Laboratory (hal 7) brengt alle relevante onderwerpen voor laboratoria in industrie, gezondheidszorg en onderzoek samen. De exposanten informeren je over de nieuwste oplossingen, van inrichting en apparatuur tot analytische instrumenten en chemicaliën. Als hét kennisplatform op het gebied van contamination control en product cleanliness organiseert VCCN op donderdag 26 september een minisymposium Veiligheid en Contamination Control in het laboratorium tijdens de World of Industry, Technology & Science (WoTS).

VCCN PROGRAMMA donderdag 26 september 2024

10:00 uur Ontvangst
10:10 uur Opening door dagvoorzitter, Sander Rüpp
10.15 uur Lezing Contamination Control in laboratoria door Bernard Melchers

De onderwerpen die Bernard in zijn de presentatie onder de aandacht wil brengen zijn:

  • Risico’s van (cross)contaminatie van product en materiaal en mensen.
  • Welke maatregelen zijn er om deze (cross)contaminatie te voorkomen.

Bernard Melchers, Adviseur Life Science bij Deerns Nederland BV
Foto Bernard Melchers 2024Bernard Melchers is 20 jaar werkzaam bij Deerns Nederland BV als technisch adviseur.

Zijn specifieke ervaring is met name het conceptueel ontwerp en de ondersteuning tijdens de realisatie van speciale werkomgevingen, denk hierbij aan hoog risico laboratoria en cleanrooms. Met name de integratie van de specifieke eisen die voor dergelijke kritische ruimtes van toepassing zijn, zowel op ruimteniveau als ook  in het ontwerp van de HVAC systemen.

10.35 uur Lezing door Derek Vissers


Derek Vissers, Consultant Contamination Control bij Kropman

Derek Vissers is Consultant Contamination Control bij Kropman. Hij zal wat vertellen over luchthuishouding en correct inrichten hiervan.

10:55 uur Lezing door Charlie Morales


Charlie Morales, Oud medewerker van Erasmus MC

CM Business fotoCharlie Morales is oud medewerker bij het Erasmus MC en daarbij verantwoordelijk voor QHSE. Hij gaat in op veiligheid en risico op contaminatie in labs en de bewustwording van gevaarlijke stoffen.

11:15 uur Afsluiting door de dagvoorzitter
11:30 uur Einde

>> Na afloop van elke lezing is er gelegenheid om vragen te stellen aan de spreker.

Locatie
Het minisymposium vindt plaats in de Flemmingzaal die zich op de beursvloer bevindt. De zaal heeft nummer 7A070. Bekijk via deze link de plattegrond van World of Industry, Technology & Science (WoTS), die plaatsvindt in Hal 7.

Aanmelden
Aanmelden voor het minisymposium hoeft niet apart via VCCN. Wel heb je een (gratis) toegangsticket nodig tot de World of Industry, Technology & Science (WoTS). Die krijg je door je aan te melden via de vlogende link naar hun website. Niet vergeten!

 

Prijzen

Deelname is gratis. Je moet je wel aanmelden voor de World of Industry, Technology & Science (WoTS). Dat kan via hun website.

Meer informatie
Amber van Marrewjk, T 088 401 06 05

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Sluiten