Over VCCN Excursie Radboudumc

VCCN Excursie Radboudumc

Op woensdag 9 oktober organiseert VCCN een excursie naar het Radboudumc in Nijmegen. We ontvangen je graag om 12.00 uur met een lekkere lunch. De excursie begint met een introductie over het Radboudumc, een presentatie over de filosofie van het nieuwe A-gebouw, een lezing over de toegevoegde waarde en validatie van UVC robot SAM voor desinfectie van isolatiekamers en de middag wordt afgesloten met een rondleiding door het nieuwe A-gebouw, langs de isolatiekamers
Er kunnen maximaal 45 personen mee.

Op dit moment is de excursie helemaal volgeboekt. Je kunt je aanmelden voor de reservelijst. Als er een deelnemer afzegt, dan kan een deelnemer op de reservelijst die plek innemen.

Over Radboudumc
Het Radboudumc (Radboud Universitair Medisch Centrum) is een vooraanstaand academisch ziekenhuis en onderzoekscentrum gevestigd in Nijmegen. Het ziekenhuis is verbonden aan de Radboud Universiteit en biedt een breed scala aan medische diensten, van basiszorg tot hooggespecialiseerde behandelingen. Het Radboudumc staat bekend om zijn patiëntgerichte benadering, innovatieve zorgoplossingen en baanbrekend wetenschappelijk onderzoek. Met een sterke focus op samenwerking en onderwijs, streeft het ziekenhuis naar het continu verbeteren van de gezondheidszorg en het bevorderen van de gezondheid van mensen in zowel de regio als wereldwijd.

Afgelopen 4 juli opende het Radboudumc het nieuwe A-gebouw. Dit gebouw is ontworpen met het oog op duurzaamheid, innovatie en patiëntvriendelijkheid. Het A-gebouw biedt een moderne en comfortabele omgeving voor zowel patiënten als zorgverleners, met geavanceerde faciliteiten en technologieën die de kwaliteit van de zorg naar een hoger niveau tillen. Het A-gebouw is uitgerust met energiezuinige systemen en een flexibele indeling die toekomstige veranderingen en uitbreidingen mogelijk maakt. Speciale aandacht is besteed aan het creëren van een helende omgeving, met veel natuurlijk licht, groenvoorzieningen en rustige ruimtes voor patiënten en hun families.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Medewerker bedrijfslid VCCN € 60,00
Niet-leden € 95,00
Persoonlijk lid VCCN € 60,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

VCCN-lid, medewerker van een VCCN-bedrijfslid of heb je al een account?
Log eerst in. Jouw gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander, want accounts zijn persoonlijk).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers. 

Meer informatie
Amber van Marrewijk, T 088 401 06 05

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Sluiten